ΠΟΙΟ ΚΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΑΦΗ;

Η εταιρεία μας διαθέτει μια σειρά από κεριά καθαρισμού και συντήρησης. Κάθε τύπος βαφής απαιτεί διαφορετικό τύπο κεριού αυτοκινήτου. Ποιο κερί αυτοκινήτου είναι καλύτερο για το χρώμα; Εξηγούμε σε αυτό το Insight!

PERFECT POLISH

Το Perfect Polish ήταν το πρώτο προϊόν που εισήγαγε η Cartec στην αγορά. Χρόνια αργότερα, εξακολουθεί να είναι ένα προϊόν που προτιμάται για πολλούς λάτρεις της φροντίδας του αυτοκινήτου. Το Perfect Polish ή στην νέα ονομασία του Easy Wax Polish είναι ένα προϊόν κεριού αυτοκινήτου και γυαλίσματος.

Τα οφέλη του Perfect Polish:

Αφαιρεί τις λεπτές γρατσουνιές

Αφήνει πίσω του ένα λεπτό στρώμα κεριού

Δεν έχει σχηματισμό σκόνης

Προστατεύει έως και 3 μήνες

Το Perfect Polish εφαρμόζεται τρίβοντάς το καλά και αφήνοντάς το να στεγνώσει. Όταν το βερνίκι στεγνώσει, μπορείτε να το σκουπίσετε με ένα πανί από μικροΐνες.

GOLD WAX

Ψάχνετε για ένα εύκολο στην εφαρμογή κερί αυτοκινήτου που περιέχει γυαλιστικό; Τότε το Gold Wax είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Ο συνδυασμός βερνικιού και κεριού το καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό για παλαιότερες βαφές.

Τα οφέλη του Gold Wax:

Εύκολο στην εφαρμογή

Αφαιρεί τις λεπτές γρατσουνιές

Προστατεύει έως και 6-8 μήνες

Το προϊόν περιέχει ουσία που μοιάζει με κιμωλία. Αυτό μπορεί να αφήσει λευκά υπολείμματα στο πλαστικό. Όταν εργάζεστε με τέτοια προϊόντα, καλό είναι να είστε προσεκτικοί γύρω από τα πλαστικά μέρη.

Επαγγελματική συμβουλή:

Όταν εργάζεστε με προϊόντα με βάση την κιμωλία, είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή κατά την εφαρμογή. Εάν το προϊόν αγγίξει το πλαστικό, το πλαστικό θα γίνει λευκό. Όμως είναι εύκολο να λυθεί. Με το Glass Cleaner και ένα πανί, οι λευκές κηλίδες θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν!

     

EXCELLENT PTF WAX

Σε αντίθεση με τα παραπάνω προϊόντα, το Excellent PTFE Wax περιέχει λίγο γυαλιστικό. Αυτό είναι ιδανικό για βαφές όπου δεν απαιτείται γυάλισμα. Για παράδειγμα σε πρόσφατα γυαλισμένο ή νέο χρώμα.

Τα πλεονεκτήματα του Excellent PTFE Wax:

Εύκολο στην εφαρμογή

Δίνει γυαλάδα και βάθος στη βαφή

Προστατεύει έως και 6 μήνες

QUICK WAX

Ένα προϊόν που χρησιμοποιείται συνήθως για την προστασία της βαφής είναι το Quick Wax. Είναι ένα εύκολο προϊόν για την προστασία της νέας βαφής ή μετά το γυάλισμα. Το Quick Wax δεν περιέχει βερνίκι ή κιμωλία.

Τα οφέλη του Quick Wax:

Κάνει τη βαφή αισθητά πιο λεία

Δίνει αποτέλεσμα βαθιάς γυαλάδας

Πολύ γρήγορο και εύκολο στη χρήση

Μη λιπαρό και χωρίς ολόγραμμα

Δεν αφήνει λευκά υπολείμματα

Η εφαρμογή του Quick Wax είναι πολύ εύκολη. Ψεκάστε το προϊόν στο χρώμα και χρησιμοποιήστε ένα καθαρό μαλακό πανί από μικροΐνες για να εφαρμόσετε το Quick Wax με κυκλικές κινήσεις. Τρίψτε το προϊόν με ένα καθαρό πανί για να αποκτήσει υψηλή γυαλάδα.

Συμβουλή: Εφαρμόστε επίσης Quick Wax στα παράθυρα για να αποκτήσουν υδροφοβία.

WAX COAT

Το Wax Coat περιέχει ειδικά πολυμερή κεριά και εξαιρετικής ποιότητας κερί Carnauba. Προσφέρει μια εξαιρετικά βαθιά γυαλάδα και ένα απίστευτα ομαλό φινίρισμα.

Εφαρμόζεται με το χέρι, με χρήση πανιού μικροίνας και σφραγίζει τη δουλειά πάνω στο χρώμα.Τo Wax Coat προστατεύει το χρώμα για 6 μήνες. Προσθέτει μια άλλη διάσταση γυαλάδας, η οποία δεν μένει απαρατήρητη. Εφαρμόστε και αφαιρέστε με την πετσέτα Cartec Super Soft Refinish Microfiber για καλύτερα αποτελέσματα. Δεν περιέχει σιλικόνη.

GRAPHENE PASTE WAX

Ένα υπέροχο υβριδικό sealant με οξείδιο γραφενίου και αυξημένες ρητίνες για τη δημιουργία μιας από τις πιο ισχυρές λύσεις κεριού πάστας!

Εμπλουτισμένο με προηγμένα πολυμερή γραφενίου, αυτό το εξαιρετικά υψηλής ποιότητας κερί, με μία μόνο χρήση, λαμβάνετε έντονη δράση με χάντρες νερού για μήνες αντοχής αλλά και χημικής αντοχής.

Τα οφέλη του Graphene Paste Wax:

Μέγιστη προστασία (ισχυρή ασπίδα ενάντια στους στροβιλισμούς, την οξείδωση και το ξεθώριασμα χρώματος)

Πλούσια χρωματική ενίσχυση

Όμορφη, εντυπωσιακή λάμψη

Εξαιρετικά ομαλή εφαρμογή ολίσθησης και σκουπίσματος

Υδροφοβία με εφέ χάντρας

Εύκολη εφαρμογή

Η εφαρμογή του Graphene Paste Wax είναι πολύ εύκολη.

Εφαρμόστε το κερί σε μια περιοχή 2' x 2' χρησιμοποιώντας το απλικατέρ αφρού, με κυκλικές κινήσεις.

Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει για 2-5 λεπτά μέχρι το κερί να δημιουργήσει μια λεπτή ομίχλη στο βερνίκι.

Διπλώστε ένα καθαρό ​​πανί από μικροΐνες και σκουπίστε απαλά την περίσσεια του προϊόντος.