Menu
Your Cart
 1. DETAILING & PAINT CORRECTION
 2. Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit

Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit

Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit
Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit
Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit
Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit
Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit
ΝΕΟ
Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit
Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit
Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit
Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit
Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit
Ceramic Bond Sapphire - HD 50ml kit
 • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
 • Κωδικός: CBC0001
Πωλήσεις : 0
Θεάσεις : 50
Δωρεάν αποστολή προϊοντος
Για αγορές εντός Αττικής τα έξοδα είναι δωρεάν. Για αγορές εκτός αττικής τα έξοδα αποστολής κάτω των 40€ ανέρχονται στα 3€, άνω των 40€ είναι δωρεάν.

Ceramic Bond Sapphire - HD  50ml kit

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΙΚΗ

 Τα κεραμικά (Sio2) έχουν μελετηθεί και βελτιωθεί με την πάροδο των ετών, καθιστώντας τα μια από τις πιο αξιόπιστες μορφές προστασίας στην αγορά. Το SAPPHIRE-HD προσφέρει μια απίστευτη ισορροπία απόδοσης και αξίας, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

Η σύσταση σχηματίζει ένα σκληρό κρυσταλλικό φράγμα που παρέχει απίστευτη καιρική, χημική και υπεριώδη προστασία σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αυτή η επίστρωση προσθέτει λάμψη που μοιάζει με διαμάντι στο όχημά σας, ενώ κάνει το πλύσιμο και τη συντήρηση ευκολότερη από ποτέ! Το ατού του…πολύ ισχυρή αντιχαρακτικότητα!!!

5 ETH ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Το SAPPHIRE-HD αποτελείται από ρητίνες Si02 υψηλής  ποιότητας και πρόσθετα που προσδίδουν μια απίστευτα ανθεκτική και απωθητική επίστρωση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αυτά τα ιδιόκτητα συστατικά λειτουργούν για να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικά  πλούσιο, αντικολλητικό φινίρισμα που δεν ξεθωριάζει ή θαμπώνει για 5 χρόνια. Η επίστρωση δεν ξεπλένεται σαν ένα τυπικό κερί ή στεγανωτικό. Αυτό σημαίνει ότι μόνο μία εφαρμογή θα σας παρέχει όλη την προστασία που χρειάζεται το όχημά σας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ SAPPHIRE 9H HD

1. Πλύνετε το αυτοκίνητο με σαμπουάν.

2. Αφαιρέστε όλες τις επικαθήσεις από το βερνίκι. Συνιστούμε τη χρήση RED IRON και τέλος χρησιμοποιήστε πηλό για να αφαιρέσετε τυχόν εναπομείναντες ουσίες.

3. Χρησιμοποιήστε τη σειρά CERACUT και CERAGLOSS για να αφαιρέσετε γρατσουνιές, ολογράμματα και ατέλειες από το χρώμα και να βεβαιωθείτε ότι το χρώμα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

4. Χρησιμοποιήστε το PURE 2 για να βεβαιωθείτε ότι έχει αφαιρεθεί οποιοδήποτε υπόλειμμα Compounding & Polishing. Εφαρμόστε το PURE  2 σε ένα καθαρό πανί μικροϊνών και στη συνέχεια απλώστε το στην επιφάνεια για να αποφύγετε την υπερβολική εφαρμογή.

5. Πριν εφαρμόσετε το SAPPHIRE HD βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται κάπου όπου θα είναι στεγνό για τουλάχιστον 48 ώρες μετά την εφαρμογή και ότι  μπορεί να παραμείνει ιδανικά μεταξύ 16 ° C και 26 ° C κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και σε υγρασία μεταξύ 45 με 50 %. Ο χρόνος σκλήρυνσης μπορεί να μειωθεί με τη χρήση λαμπτήρων υπέρυθρων βραχυκυμάτων.

6. Ανακινήστε έντονα το SAPPHIRE HD για δύο λεπτά πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εφαρμογής.

7. Εφαρμόστε σε επιφάνεια 40cmx40cm ένα παχύ στρώμα  με pad σε οριζόντιες και κάθετες κινήσεις. Βεβαιωθείτε ότι κάθε μέρος του panel που εφαρμόζετε έχει περαστεί με το προϊόν.

9. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 70 seconds. Ένα «εφέ ουράνιου τόξου» είναι ορατό μετά την εφαρμογή. Ξεκινήστε τη διαδικασία αφαίρεσης  πριν εξαφανιστεί το εφέ και το προϊόν στεγνώσει εντελώς. Για να το αφαιρέσετε, πάρτε ένα ειδικό πανί αφαίρεσης κεραμικών και χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις και ελάχιστη έως καθόλου πίεση . . Η επίστρωση θα πρέπει να είναι ακόμα υγρή και λεία κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος και όχι σκληρή ή κολλώδης. Εάν η επίστρωση είναι κολλώδης ή τραχιά κατά το σκούπισμα σημαίνει οτι ξεπεράσατε τον χρόνο αναμονής.  Ο χρόνος στεγνώματος μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 30 δευτερολέπτων και 10 λεπτών, ανάλογα με το κλίμα. Η στιγμή της αφαίρεσης της επικάλυψης καθορίζει το πάχος του τελικού στρώματος και το βάθος χρώματος, επομένως δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το στάδιο. Πάντα «αφαιρείτε» μεγαλύτερη περιοχή από ό, τι εφαρμόζεται για να αποφευχθούν ρίγες και λεκέδες.

Το πρώτο σας σκούπισμα θα πρέπει να αφαιρέσει περίπου το 80% του υπολείμματος και το δεύτερο σκούπισμα θα πρέπει να αφαιρέσει εύκολα το υπόλοιπο.

10. Ελέγξτε με λαμπτήρα ότι έχουν υποστεί επεξεργασία όλα τα μέρη βαφής του αυτοκινήτου. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο διατηρείται μέσα και στεγνό για τουλάχιστον 48 ώρες. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε χημικά σε οποιαδήποτε επικαλυμμένη επιφάνεια για 7 ημέρες μετά την εφαρμογή του SAPPHIRE HD. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το CERAMIC BOND εξακολουθεί να θεραπεύεται. Η διόρθωση του SAPPHIRE HD είναι δυνατή εντός 1 ώρας, εφαρμόζοντας ξανά το προϊόν.

11. Το SAPPHIRE HD μπορεί να περαστεί 2 χέρια για καλύτερα αποτελέσματα αυτοίασης. Το μπουκαλάκι των 50 ml φτάνει, με εφαρμογέα για 1,5 αμάξι, με ψέκασμα για 2,5 αμάξια από 2 χέρια.

12. Μόλις το SAPPHIRE HD σκληρύνει, σχηματίζει ένα σκληρό φράγμα στο όχημά σας. Αυτό το φράγμα θα απωθήσει τη σκόνη, τη βρωμιά και τους μολυσματικούς παράγοντες ενώ θα προστατεύει από τις ακτίνες UV, τον εντοπισμό νερού, τα περιττώματα πτηνών και πολλά άλλα. Αυτό το απωθητικό στρώμα απορρίπτει κεριά και άλλα προϊόντα  που δεν έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε συνδυασμό με κεραμική επίστρωση.

Το kit περιέχει ( 1 Sapphire - HD 50 ml - 1 Pure 2 50 ml - 1 pad εφαρμογής)

Για τη συντήρηση του κεραμικού, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα κεραμικής ανανέωσης και κεραμικού σαμπουάν. (Cherry Red  - Swifter)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή