Κατηγορίες

Εταιρικό Προφίλ

                                                                                          

 

Η εταιρεία προϊόντων καθαρισμού Δ. ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.,

Ιδρύθηκε το 1997 στην Αθήνα υπό μορφή οικογενειακής επιχείρησης, η οποία αναπτύχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο ανταγωνιστικές εταιρείες του κλάδου της.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων μας απευθύνεται σε πλυντήρια αυτοκινήτων-πρατήρια βενζίνης-καταστήματα αξεσουάρ-σκάφη-εκθέσεις αυτοκινήτων-συνεργεία-βιομηχανίες-αντιπροσωπείες.

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και μελέτη των τεχνολογικών κι επιστημονικών εξελίξεων μας επιτρέπουν να παράγουμε προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές, με έμφαση στην ποιότητα, χρησιμοποιώντας τα πιο εκλεκτά υλικά και τις τελειότερες μεθόδους.

Το έμπειρο προσωπικό μας και η ομάδα marketing, πειραματίζεται διαρκώς σε νέα διαφορετικά projects. Η ομάδα, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της αγοράς ανανεώνει τη γκάμα των προϊόντων της, εμπλουτίζοντάς την με προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Βρισκόμαστε στο πλάι τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη, δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις μέσω του κατάλληλα εκπαιδευμένου προσωπικού μας και των αντιπροσώπων μας, για θέματα που αφορούν τον καθαρισμό, την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου με προϊόντα Ελληνικής παραγωγής.  

Η προσεκτική επιλογή του έμπειρου προσωπικού μας και των αντιπροσώπων μας, έχει συμβάλει στην σωστή και ελεγχόμενη ανάπτυξη της εταιρίας.

Η εταιρεία μας διαθέτει τα προϊόντα της στην Αττική με ιδιόκτητα αυτοκίνητα στο οργανωμένο δίκτυο διανομής της και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω εξειδικευμένων συνεργατών – αντιπροσώπων, που είναι πάντα στη διάθεσή σας, να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές και λύσεις αλλά και να σας προμηθεύσουν με τα προϊόντα μας..

Διανύοντας την Τρίτη δεκαετία της επιτυχημένης πορείας μας στην Ελληνική αγορά, με γνώμονα την αγάπη μας για το αυτοκίνητο και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, επιδιώκουμε τη συνεχή επέκτασή μας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ POLARCHEM ΕΠE