Κατηγορίες

Εταιρικό Προφίλ

                                                                                          

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Δ. ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 1997 ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ.

AΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ , (KATEXOYME ΥΨΗΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ).

ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΕΚΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ –ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ- ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ- ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ-ΣΚΑΦΗ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ANTIΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΛΠ.

Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΑΣ.

  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ LEADING SERIES, ΜΕ 12 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ POLARCHEM ΕΠE.